Dinner Semampan Ump At ( Zenith Hotel )








Dinner semampan ump....woooaahh best sangat g dinner nie..bese lah buat kat hotel baru..besar lak tue standard 10 bintang kot hihihi...sape x nk g...agak jakun di situ...menu dia pown best ala ala stardard hotel lah...x cilap ada seven menu tapi yang aku ingat nyer..sweet sour fish,,nyonya style chicken curry,,sambal petai prawn dan loh hon vegetable and butter ape kebendanya namenye ntah..padahal x ingat gak namenyer... pelik2 name...nasib baik member aku adah ada salin menu tue..leh gak aku mengarut dalam nie hahaha....ump student mmg bagus dah lah org paling awl dtg majlis start kol 8.30..yang kitaorg nyer smpai before tue pkul 6.30 awl giler kan kematu punggung tunggu nak makan...hihihi..balik pulak paling lambat...bese lah good student mmg kena macam nie kan hahahaha...(perli)...anyway mmg best la dinner tue..walaupon nasi kena share2 sbab ramai sangat yang datang...tapi aku x kisah tanpa nasi aku boleh jer makan sbab menu lauk diaorang serve sedap kot...abih aku melantak lauk2 tuh hihi...thankss kepada mampan ump coz undang student ump pergi ke
MAJLIS MALAM MENJUNJUNG KASIH ^,^ peas yawrs ^,^

2 comments:

adil adiela said...

huhuhu...sempat lg perli ye..akak mintak maaf dr pihak SeMAMPAN..untuk memastikan semua dapat kerusi, 2 yg dtg awal..yg balik lambat 2, sebenarnya peluang untuk mahasiswa bersama pemimpin dngn lbg mesra..

LiPs_Lose said...

hihihihihi....ye kak...tapi memang best betul dinner tue ;)